Porsche 991.2 GTS Akrapovic Red (6)

De Porsche 991.2 opvolger van de o zo goede 911 991 met atmosferische motor.

Meer power wat resulteert in een betere acceleratie en meer souplesse dit realiseerbaar door het monteren van een compleet nieuw type motor met turboladers.

Dit geeft ons de mogelijkheid om vermogenswinsten uit uw Porsche 991.2 te halen waarvan u bij de cijfers al begint te smullen.

Echter door het monteren van de af fabriek turbo’s mist deze auto ook beleving! De spectaculaire Porsche Sound van de vorige generaties is verdwenen…

Gelukkig hebben de Ingenieurs van Akrapovic zich hierover gebogen met verbluffende resultaten. Wat klinkt dit goed. Zo goed zelfs dat wij enkel het monteren van een uitlaatsysteem als stage1 pakket aanbieden.

Zie onderstaand voor de mogelijkheden aan uw Porsche 991.2. Voor meer informatie over uw specifieke Porsche kunt u uiteraard met ons contact opnemen!

 

Stage1 -> Porsche Sound

Dit keer geen chiptuning in ons stage1 pakket. Ons target voor het terugbrengen van beleving in de turbo geblazen Porsche was in eerste instantie het uitlaatgeluid. Gelukkig niet zonder resultaat.

Wij monteerden dit systeem onder de Porsche 991.2 Targa 4 GTS, het betreft het complete Akrapovic systeem inclusief sport katalysatoren en een hoogglans carbon diffusor.

Kosten voor deze upgrade bedragen een €10.749 inc. BTW*

* Er zijn meerdere mogelijkheden, wij vullen uw specifieke wensen graag in neem hiervoor contact met ons op.

 

Stage2 540PK

Verbluffende resultaten, de combinatie van chiptuning met geoptimaliseerde luchtfilters en het sportuitlaatsysteem van Akrapovic zorgen voor een piekvermogen in de door ons ontwikkelde software voor de 991.2 GTS met standaard vermogen van 450pk voor een vermogenstoename van een 93.4pk en een koppelstijging van maar liefst 143.6Nm

Nog beter reagerend op het gas en verbreding van het vermogen over het toerenbereik maken deze upgrade fenomenaal. Laat u zelf verrassen met de mogelijkheden voor uw auto.

De kostprijs voor deze upgrade op een Porsche 4 GTS bedragen een €11.999 euro inc. BTW*

akrapovic 991.2 gts porsche turbo

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de koelelementen of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

 

Neem Contact op
Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com