Rs6 900 DTM RS6R

U kent ons door deze unieke audi RS6? Dat is goed mogelijk, als een van onze eerste grote complete projecten hebben wij deze auto in eigen beheer nieuw aangekocht.

Deze auto is aangeboden met enkel als extra opties +100pk of +200pk. Dit bovenop de standaard 700 pk welke wij met een stage1 tuning realiseren!

Zie onderstaand voor de mogelijkheden voor uw Audi RS6.

De upgrade pakketen zijn zowel geschikt voor de 560pk als de 605pk performance modellen.

 

 

Audi RS6R Rear

Stage 1 700PK

Dit pakket bevat onze in eigen huis ontwikkelde stage 1 software.

Een uitlaatsysteem en een high flow airfilter. Wij hebben gekozen voor een Titanium uitlaatsysteem van Akrapovic en een intake kit van BMC. Beoogd eindvermogen op octaan 98 is een 690pk.

Kosten voor deze upgrade bedragen €9.799 inc. BTW

 

 

Stage 2 770PK

Ons stage 2 pakket voor de Audi RS6 brengt het piekvermogen naar een betrouwbare vermogenspiek van 770pk.

Bovenop ons stage 1 systeem is monteren wij hier een set in eigen huis ontwikkelde celeritech downpipes. Door de perfecte afwerking van dit product bereiken wij optimale flow om de temperaturen die de motor opbouwt perfect te kunnen afvoeren.

Kosten voor deze upgrade in combinatie met het stage 1 pakket €12.399 inc. BTW

 

 

Rs6 akrapovic Rear
Graph Stage3

Stage 3 900PK

Stage 3 voor de Audi RS6, dit is onze bestseller. Wij voorzien uw auto van een Hybrid turboset op basis van een nieuwe turboladerset. Om deze te kunnen voeden met lucht en brandstof monteren wij hierbij een set Hogedruk brandstofpompen evenals een carbon air intake kit en een extra vloeistofgekoelde laadluchtkoeler.

Dit systeem hebben wij ontwikkeld in combinatie met een Akrapovic Titanium Evolution Line uitlaatsysteem welke afgemonteerd wordt met onze in eigen huis ontwikkelde downpipes.

Dit stage 3 pakket combineert dagelijkse bruikbaarheid met het extreme van een supercar, de finesse van deze afstelling en setting heeft velen al doen verbazen.

Kosten voor deze upgrade in combinatie met ons stage 1 en 2 pakket beginnen vanaf een €24.999 inc. BTW

Stage 4 980PK

Nog een schep erbovenop. Stage3 inc. een dubbele set methanolinjectie krikken het vermogen van ons 900PK pakket op tot een duizelingwekkende 980PK gemeten op euro 102.

In combinatie met een open Intake nog meer koeling en een extra vergroot uitlaatsysteem voor extra warmteafvoer zorgen voor deze topprestaties.

Bij dit stage 4 pakket is een mechanische versnellingsbak upgrade zeer aan te raden.

Dit pakket wordt volledig in overeenstemming naar klantwens samengesteld.

Kosten voor deze upgrade in combinatie met bovenstaande pakketen starten vanaf een €34.999 inc. BTW

rs6 1000 dtm turbo
pistons rs6

Stage 5 1050PK+?

Stage 5 DTM. Een volledig opnieuw in eigen huis opgebouwd motorblok voorzien van Forged Aluminium zuigers en drijfstangen gesneden uit een stuk staal, verbeterde in en uitlaatkleppen i.c.m. verbeterde/versterkte veren, maken de internals klaar van deze motor voor deze extreme upgrade.

De automatische transmissie wordt op meerdere vlakken mechanisch aangepast. Zowel de koppeling set als interne delen worden hiervoor aangepast.

De complete aandrijflijn wordt verstevigde evenals de motorsteunen worden vervangen voor verstevigde exemplaren.

Kosten voor deze upgrade starten vanaf een €84.999 inc. BTW

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

 

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

 

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de koelelementen of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com