Banden en velgen en dan met name de combinatie van beiden op uw auto. Dit vergt uiterst specialisme. DTMobility is hierover dan ook kort en eerlijk. Wij leveren uitsluitend A-merken en originele velgen.

Om ervoor te zorgen dat wij enkel de beste selectie van kwalitatief de beste velgen en banden hebben, kiezen wij voor u in nauwe samenwerking met de beste specialisten als bijv. Baan Velgen, Brabus, Novitec etc. voor de beste combinatie met perfecte veilige eigenschappen en de beste looks voor uw auto.

Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken in onderstaande lijst!

Onze Selectie voor u

 • ADV.1 Wheels
 • Vorsteiner
 • Breyton
 • Novitec
 • BBS Forged
%
Klanttevredenheid
Tuningfiles per dag
Velgensets per jaar
Wielbouten per jaar
 • "De Vossen velgen op mijn Mercedes Benz waren perfect in grootte en optiek zeer content over het eindresultaat met een goed advies"

  S. Hooper
 • "Mijn velgen waren na een trottoir aanrijding ernstig beschadigd en ik dacht nieuwe te moeten kopen. Op advies toch mijn velgen laten herstellen en wat een resultaat, totaal geen trilling meer en ze zien er uit als nieuw na een nieuwe coating"

  Jos van Amelsvoort

Velgservices

Of het nu om uw banden of velgen gaat de specialisten van DTMobility streven erna om voor u de beste setting te vinden en hierin eerlijk te adviseren. Als wij geen pasklaar antwoord hebben voor u, dan raadplegen wij onze gespecialiseerde zakenrelaties voor u om tot een perfect advies te komen.

Banden

Wij kunnen op aanvraag elk merk band voor uw auto leveren en monteren, onze voorkeur gaat ernaar uit om enkel het beste te leveren. Ons advies gaat vaak uit naar het merk Michelin. Echter in specifieke gevallen kan dit anders zijn. Geef ons uw wensen te kennen en wij leveren de beste optie!

Velg reparaties

Wij demonteren uw bandenset op vakkundige wijze waarna wij deze specialistische werkzaamheden uitbesteden. Velgreparatie moet immers perfect gebeuren onze leverancier zorgt ervoor dat dit met gespecialiseerde apparatuur en geschoolde technici gebeurt.

Bandenmontage

Bandenmontage doen wij in eigen huis. Met een state of the art Corghi semi- automatische banden de- montage apparaat is geen band ons te moeilijk. Van Run Flat tot 30 inch is voor ons geen probleem.

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com