Target Blu-eye

Nader je een hulpdienst, zoals politie, brandweer of ambulance, dan word je tijdig gewaarschuwd. Er klinkt een akoestische waarschuwing en een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay geeft in één oogopslag aan of de hulpdienst dichterbij komt of zich van je verwijdert.


In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem. In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000. Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing op het informatiedisplay in je auto of op de motor. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer. 

Wij monteren al een Target Blu-eye systeem €1249,= inclusief BTW*

Optioneel is de Target Blu-eye te verwerken in de binnenspiegel meerprijs €199,= inclusief BTW*.

*Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen op basis van nacalculatie, elk voertuig is anders waardoor de montagetijd per auto verschilt.