C63SFrontview

De Mercedes Benz C63(s) w205 model, een mega vooruitgang in techniek ten opzichte van zijn voorganger. Gepositioneerd als tegenhanger in de markt van de BMW M3 en Audi RS4.

In onze optiek wellicht de makkelijkste van deze 3 om echte beleving te ervaren. Het uitlaatgeluid zonder dat men hard hoeft te rijden. Of het simpele driften op lage snelheid door het vermogen wat onderin meteen beschikbaar is.

Echter wel stiller dan zijn voorganger. Dit is eenvoudig op te lossen door een fantastisch uitlaatsysteem. De BiTurbo motor geeft ons ruimte voor verbetering en veel!

Na een DTM vermogensupgrade kent u uw eigen auto niet meer terug. De rest wel of u het in bedwang kan houden…..

Zie onderstaand voor de mogelijkheden aan uw Mercedes Benz C63(s).

 

Stage1 590PK

Het geluid van het uitlaatsysteem kon beter dachten de ingenieurs van Akrapovic. En gelijk moeten we ze geven. Het volledig uit Titanium bestaande uitlaatsysteem met maar liefst 3 elektronische kleppen over het volledige systeem om het uitlaatgeluid in elke toeren gebied perfect af te regelen als resultaat.

Bijkomend voordeel is de warmteafvoer, dit in combinatie met een set BMC air intake filters en een hierop specifiek ontwikkelde DTM software genereren een vermogenswinst op de C63 met standaard 476 pk een 114pk! Cijfers om bij weg te dromen.

De kosten voor deze totale metamorfose bedragen een €8.799  inc. BTW voor de Sedan.

*prijzen op aanvraag voor niet actieve uitlaatsystemen en coupevariant

Stage2 605PK

Extra optie op het Stage1 DTM pakket bedraagt het monteren van een set decatted down-pipes. Door de verbeterde flow slaagden wij erin bovenop de vermogensstijging van ons Stage1 pakket nog eens een 15pk piekvermogen te winnen. Maar vooral de breedte van het toeren gebied te optimaliseren.

Dit zodat het vermogen over een groter toeren bereik voorhanden is en nog meer souplesse geeft.

Bijkomend voordeel is nog eenmaal verhoging van het uitlaatgeluid. Een AMG mag brullen. En met dit pakket hoort men u gegarandeerd aankomen als u het systeem opent. Gesloten is het geluid acceptabel en zeker goed om lange afstanden comfortabel af te leggen.

Voor het monteren van de downpipes de- monteren wij de complete transmissie om de kostbare katalysatoren heel te houden. Dit vergt een volledige werkdag tijd en kan gecombineerd worden met een transmissieoliewissel of versterkte koppeling montage.

De kosten voor deze totale upgrade inc. de Stage1 DTM upgrade bedragen een € inc. €13.799BTW

*prijzen op aanvraag voor niet actieve uitlaatsystemen en coupe variant.

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de koelelementen of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

 

Neem Contact op
Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com