Ferrari 488 GTB Spyder

De Ferrari 488 GTB, opvolger van zijn legendarische voorganger de atmosferische Ferrari 458. De techniek vernieuwd, de beleving van een standaard 488 helaas vermindert.

Dit was dan ook ons target, de beleving en feel terugbrengen van de 458 en dan met name op het gebied van uitlaatgeluid.

Kleine kanttekening, onze upgrade brengt niet enkel de beleving zoals deze hoort te zijn. Maar ook nog eens een vermogenstoename van een +97pk en +214Nm koppel.

Moderne techniek, ouderwetse beleving en fantastische vermogenstoename.

Wilt u de mogelijkheden weten voor uw Ferrari 488 aanschouw dan onze pakketten!

 

Ferrari 488 head to head akrapovic on dyno @ dtmobility

Stage 1 720PK

Dit pakket bevat onze in eigen huis ontwikkelde stage 1 software. Deze is uitvoering ontwikkeld op onze vermogenstestbank en uiteraard door onze specialisten op rijeigenschappen voor dagelijks gebruik.

Dit in combinatie met een uitlaatsysteem en een high flow airfilter. Wij hebben gekozen voor een Titanium Slip-On uitlaatsysteem van Akrapovic en een intake kit van BMC. Beoogd eindvermogen op octaan 98 is een 720pk.

Kosten voor deze upgrade bedragen €9.399 inc. BTW

 

Stage 2 770PK

Ons stage 2 pakket voor de Ferrari 488 brengt het piekvermogen naar een betrouwbare vermogenspiek van 770pk.

Bovenop ons stage 1 systeem is monteren wij hier een set decatted titanium Akrapovic downpipes. Door de perfecte afwerking van dit product bereiken wij optimale flow om de temperaturen die de motor opbouwt perfect te kunnen afvoeren.

Kosten voor deze upgrade in combinatie met het stage 1 pakket €11.499 inc. BTW

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de koelelementen of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

 

Antonio Loi

Mijn Ferrari 488 GTB is nu top fit en 100 procent storingsvrij en de Akrapovic uitlaat klinkt super en de kleppen in de uitlaat kunnen middels een aan-uit schakelaar bediend worden en met dank aan Deniz van DTMOBILITY uit Tilburg werkt alles perfect en maakt het niet uit of de kleppen open of dicht zijn en of er in sport of race mode gereden wordt Ook heeft Deniz de 488 GTB nog een beetje gekieteld en is er een kleine 750 pk beschikbaar in race mode Ook wil ik Marc Goutziers bedanken vd nu super klinkende Akrapovic uitlaat en dat hij met een specialist als Deniz in contact gebracht heeft. Niks storing, niks dongle Novitec nodig. Petje af zeker een aanrader het bedrijf DTMobility Tilburg Deniz heeft mijn Ferrari 488 GTB perfect getuned 😆

 

 

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com