Ferrari F12 Front

De Ferrari F12 Berlinetta, wat een schitterende verschijning blijft dit toch.

Wij werden benadert door een zakenrelatie betreft de mogelijkheden voor het upgraden van deze auto. Uiteindelijk hebben we een super resultaat geboekt kwa vermogensstijging en driveability van dit voertuig.

In combinatie met een custom uitlaatsysteem mogen we dit wederom perfectie noemen.

Zie onderstaande upgrade pakketen voor de mogelijkheden aan uw Ferrari F12.

 

Ferrari F12 rear

Stage 1 780PK

Het Ferrari F12 DTM Stage 1 pakket bestaat uiteraard door onze in eigen huis ontwikkelde software welke een vermogensstijging genereert van een +40PK. Belangrijker nog is de verbetering van rijeigenschappen welke wij programmeren naar klantwens.

Tevens kan hierbij uiteraard een uitlaatsysteem niet ontbreken. Helaas is hiervoor geen Akrapovic beschikbaar en hebben wij uit moeten wijken naar Capristo. Dit in combinatie met een verbeterd luchtfilter van het merk BMC.

Kosten voor deze upgrade bedragen €7.599 inc. BTW

 

Stage 2 800PK

Ons stage 2 pakket voor de F12 brengt het vermogen nog eens een stuk hoger dan het stage 1 pakket. Dit door een betere warmteafvoer door het verwijderen van de katalysatoren en een betere flow door het monteren van een Capristo X-pipe.

Vooral de vermogenswinst in het onderste toerengebied maakt dit een enorme winst in rijkwaliteiten van deze auto.

Kosten voor de upgrade in combinatie met het stage 1 pakket €10.799 inc. BTW

 

Ferrari F12 engine

OPTIES

Optioneel is het bovenstaande pakket naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt hierbij denken aan een ander merk uitlaatsysteem of bijvoorbeeld in plaats van de katalysatoren te verwijderen sportkatalysatoren te plaatsen.

Let wel dat alle factoren te maken hebben met het uiteindelijke piekvermogen en de afstelling van de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf dan ook enkel indicatie waarden voor verstrekken.

Alle upgrade pakketten worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn ook alle facetten van de pakketten los te koop als bijv. intake systeem, uitlaatsysteem of enkel een chiptuning. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

 

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com