Onze diensten

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw Lamborghini. Bij DTMobility beschikken de specialisten van Lamborghini over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen en apparatuur om uw Lamborghini perfect te onderhouden.

Regelmatig onderhoud van uw Lamborghini heeft verschillende voordelen.

Behoud van waarde!

Een volledige en juiste onderhoudsgeschiedenis draagt bij aan de waarde van uw Lamborghini.

Uw Lamborghini is een waardevol en persoonlijk bezit. Wij begrijpen dat u graag op de hoogte gehouden wordt van het onderhoudsproces. Bij DTMobility hebben wij daarom de ‘ Lamborghini Exclusive Service’. Dit houdt in dat altijd dezelfde Specialist aan uw auto werkt en u door een van onze specialisten continu geïnformeerd wordt over de conditie van uw Lamborghini. U bent van harte welkom om aanwezig zijn bij de inspectie en het onderhoud van uw auto.

Overzicht van Lamborghini diensten

Lamborghini onderhoud
Lamborghini Chiptuning
Lamborghini optimalisatie
Lamborghini Detailing

Dienstenoverzicht

De beste Lamborghini monteurs werken bij DTMobility. Onze technici zijn opgeleid om onderhoud en reparaties te verrichten aan alle Lamborghini modellen. Als reperateur van Lamborghini, kunnen de specialisten van DTMobility bovendien altijd rekenen op de meest recente technische informatie van Lamborghini, originele Lamborghini fabrieksonderdelen en het juiste gereedschap. Dit betekent dat al het onderhoud uitgevoerd kan worden volgens de richtlijnen die door de fabrikant gesteld zijn.

Wij leveren elk onderdeel dat u nodig heeft voor onderhoud en reparatie aan uw Lamborghini.

Wij werken uitsluitend met orginele Lamborghini onderdelen, welke zijn ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Lamborghini. Ze zijn optimaal op elkaar afgestemd, passend binnen Lamborghini’s lange traditie van uitmuntende prestaties. Aangezien de meeste Lamborghini’s uitgroeien tot ware collector’s items, kunnen alleen originele Lamborghini onderdelen de waarde van uw Lamborghini garanderen.

Ook leveren wij alle originele Lamborghini accessoires, zoals carbon interieur en exterieur kits, velgen en sportuitlaten en software upgrades!

Binnen Nederland bieden wij onze klanten een pick-up service* aan voor onderhouds-, garantie- en reparatiewerkzaamheden. Een van onze chauffeurs haalt uw Lamborghini bij u thuis op wanneer u dat uitkomt en brengt uw Lamborghini na afloop van de werkzaamheden ook weer terug.

Wij verzoeken onze klanten bij het maken van een afspraak aan te geven of ze van deze service gebruik wensen te maken.

*€99,- inclusief btw.

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com