KTM GTX

Groot nieuws uit Oostenrijk. KTM GTX GT2! Verbazingwekkende specificaties.

Need more power?

In de KTM Fabriek blijven ze dagelijks vernieuwen en verbeteren. Vaak worden de updates direct op de nieuwe modellen geplaatst. Echter is het ook mogelijk uw eigen KTM X-Bow volledig up to date te houden met de laatste upgrades rechtstreeks uit de KTM fabriek ontwikkeld op het circuit.

KTM X-Bow

DTMobility is sinds 2018 de enige officiele importeur in Nederland voor de KTM X-Bow modellen. 
Voor informatie en/of proefritten kunt u contact opnemen middels ons contactformulier.

KTM X-Bow GT

Prijs vanaf €79.900 exc. Belastingen

KTM X-Bow R

Prijs vanaf €74.900 exc. Belastingen 

KTM X-Bow RR

Prijs vanaf €96.500 exc. Belastingen

KTM X-Bow GTX

Prijs vanaf €230.000 exc. Belastingen

KTM X-Bow GT2 Concept

Prijs n.n.b.

Algemene informatie

Transmissie

Standaard uitgerust met een 6 versnellingsbak van Audi AG met Drexler LSD (limited slip differentieel).
Optioneel te leveren met DSG versnellingsbak en Sequentiële transmissie.

Vermogensgrafiek

De motor levert minimaal een 420Nm koppel bij enkel al 3.200 RPM. Maximaal vermogen af fabriek een 360pk. Dit alles op een ledig gewicht van 790kg.

Aluminium Spaceframe

Het Aluminium subframe is het centrale punt voor de vermogens aggregaten. Dit frame maakt het mogelijk de motor en transmissie nog eens 19mm lager te monteren. Met meer acceleratievermogen en bochtsnelheid tot gevolg.

Technologisch Leiderschap

De KTM X-Bow is s'werelds eerste productievoertuig met een monocoque compleet van Carbon Fibre materiaal. Pioneer in technologie welke voor de KTM X-Bow enkel weggelegd was voor race auto's.

Bestuurders Veiligheidsystemen

Racing Rollover structuur.

Deze Roll bars zijn ontwikkeld voor de zwaarste racesituaties met enig doel het vergroten van de veiligheid, als extra zijn er metalen verstevigingen en een carbon buitenschil toegevoegd voor extra kracht.

Racing Hoofdbescherming.

Ontwikkeld voor gebruik op het circuit. Deze hoofdsteun geeft de bestuurder extra veiligheid en stabiliteit bij het ondersteunen van de helm. En is volledig compatibel met een HANS (r) systeem.

KTM X-Bow Battle-gordel.

Deze FIA Gehomologeerde 6 punts gordel is speciaal aangepast en geoptimaliseerd voor het gebruik in de KTM X-Bow. De schouderbanden zijn reeds voorbereid op gebruik van het HANS (r) systeem.