KTM X-Bow red Bull DTMobility

DTMobility is sinds 2018 KTM X-Bow dealer als enige in Nederland. Wat inhoud dat u voor uw in- of verkoop, reparatie of upgrade van uw KTM X-Bow of KTM GT4 auto één aanspreekpunt heeft in Nederland.

Wij gaan ons inzetten voor een KTM serviceniveau voor deze automotive voertuigen van dit Oostenrijkse merk welke in Nederland nooit eerder vertoond is.

Met onze opgedane kennis & specialisatie in de merken uit de Volkswagen Audi groep, sluit KTM hierop naadloos aan. U weet immers wat u van ons kan verwachten op dit gebied en op Supercar gebied. De KTM X-bow sluit hier perfect op aan.

Zie onderstaand voor de verschillende modellen!

 

KTM Xbow R

KTM X-Bow R

Supersportwagen technologie voor het jaar 2100! Revolutionair, Puur en Extreem. De standaardversie van de X-Bow werd gepresenteerd in 2008 met als interpretatie een straat legale circuitauto klaar te zetten. De monocoque bestaat geheel uit Carbon koolstofvezel ontwikkeld door Dallara. Bekent momenteel van het succes van het Haas racing team uit de formule 1.

Op kracht gebracht door bewezen techniek van motorpartner Audi. Is deze auto ‘Ready to race’.

Prijs startend vanaf €86.900 euro excl. belastingen

KTM X-Bow GT

De spectaculaire optiek van de KTM X-Bow R minimaal verstoord, om extra dagelijkse bruikbaarheid te bieden is een voorruit toegevoegd. Middels openslaande zijruiten kan men instappen in de volledig uit Carbon vervaardigde body. Een helm is geen noodzaak meer u stapt in en bent ‘Ready to Race’

Prijzen voor de X-Bow GT starten vanaf €88.900 excl. belastingen

XBow GT DTMobility
KTM Xbow RR DTMobility

KTM X-Bow RR

Het snelste wapen in de strijd om honderdsten van seconden.

Paarden uit Maranello? Stieren uit Sant’Agata? Sterren uit Stuttgart?

Als u met de beste wilt concurreren kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Compromisloos, zonder grenzen naar wens te individualiseren is de KTM X-Bow RR het antwoord op alle anderen. Er is een speciale raceklasse voor deze auto ontwikkeld om de rivalen nog enigszins een kans te bieden voor een overwinning. Met slechts 810 kg rijklaar gewicht en vermogensvarianten naar keuze is de KTM hen allen te snel af op het asfalt.

Prijs voor de KTM X-Bow RR start vanaf €114.500 excl. belastingen

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com