Lamborghini Huracan On dyno DTMobility Akrapovic

De Lamborghini Huracan, als specialisten op Audi gebied zorgt Lamborghini voor deze favoriet. De Italiaanse schoonheid gecombineerd met Duitse Audi degelijkheid maken dit in onze optiek wellicht de beste Supercar.

Wat kan hieraan nog verbeterd worden zou je denken? Nog veel zie onderstaand voor de selectie aan mogelijkheden om uw Huracan nog verder te verbeteren…..

Onze basis is een Huracan LP610-4, uiteraard gelden onderstaande opties ook voor de 580pk variant.

 

DTM Stage1 Huracan Akrapovic Package

Stage1 660PK

Beleving, het geluid van de standaard Huracan is vrij getemd, om complete beleving te realiseren monteren wij in het Stage1 DTM pakket een Akrapovic Slip-on Evolution Titanium uitlaatsysteem.

Buiten de gewichtsbesparing doet dit systeem de auto tot leven komen. Dit systeem in combinatie met onze in eigen huis ontwikkelde software geven een vermogenswinst van een 51pk en 113Nm koppel.

Kunt u deze stier nog temmen?

Kosten voor deze upgrade bedragen een €10.599 inc. BTW

 

Stage2 900PK

Omdat het kan, de van nature ongeblazen Huracan wordt door ons voorzien van een set Hybride Turboladers, welke de motor voeden met een extra hoeveelheid lucht.

Ons doel was een systeem te ontwikkelen welke als een echte add-on kit gemonteerd kan worden.

De uiteindelijke vermogenswinst bedraagt een 321pk aan de motor.

Dit pakket bestaat uit een dubbele set turboladers met wastegates en 52mm blow off valves, 2 vloeistofgekoelde intercoolers, waterpompen, versterkte intercooler slangen en een olie smeersysteem. Uiteraard met alle toebehoren.

Deze set kost gemonteerd een €54.995 inc. BTW

Meer vermogen is op aanvraag mogelijk……

 

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de koelelementen of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

 

Neem Contact op
Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com