Team DTMobility

Deniz Tahtasiz / Directeur

Gestart met DTMobility op 24 september 2010, vanuit de visie om onderhoud, reparatie en diagnose van de merken Volkswagen en Audi als core business en specialisatie te maken.

Vanaf dag 1 bleek dit een schot in de roos te zijn en een goede basis voor DTMobility.

Met een passie voor vrijwel alle auto-technische zaken en een gezond verstand heeft hij inmiddels bewezen de zelfs meest doorgewinterde auto enthousiastelingen te overtuigen van zijn kennis.

Gedreven door de laatste engineering ontwikkelingen en de passie voor techniek blijft hij zichzelf vernieuwen. Deniz heeft zijn bedrijf opgebouwd door excellente klantenservice en een team van experts om zich heen gebouwd om alles voor u mogelijk te maken.

Favoriete Auto’s: Audi RS6, Porsche GT3 RS, Lamborghini Huracan

Rutger van den Hout / Technisch Specialist

Rutger heeft het DTMobility team in 2013 versterkt. Door zijn eerdere ervaring opgedaan bij een Audi, Volkswagen merkdealer en zijn intensieve opleiding tot Technisch Expert voor het merk Audi is Rutger de ideale aanvulling om de basis verder uit te breiden.

Inmiddels meerdere jaren werkzaam en bewezen geen enkele storing of reparatie uit de weg te willen gaan is deze technische kanjer een vaste waarde in de Werkplaats.

Zijn voorliefde gaat uit naar mechanische upgrades als turboladers en uitlaatsystemen. Deze specialist draagt in de meeste gevallen dan ook zorg voor eerder genoemde werkzaamheden van uw meest kostbare bezit.

Favoriete Auto’s: Audi RS6, Lamborghini Huracan, Volkswagen Polo GTI

Jimmy Sebes / Autotechnicus

Jimmy is gestart bij DTMobility met een stageplek in 2015. Na zijn draai gevonden te hebben heeft hij zich toegevoegd als vaste waarde bij het bedrijf.

Nieuwsgierig en leergierig zijn 2 sleutelwoorden van Jimmy, wat ervoor zorgt dat hij auto technische kennis snel eigen gemaakt heeft, en binnen het bedrijf zorg draagt voor dagelijkse onderhoud en reparatiewerkzaamheden. vb: Serviceonderhoud, vervanging van slijtagedelen en diagnoses.

Favoriete Auto’s: BMW m3, Nissan Skyline, Ferrari

ONZE VAARDIGHEDEN

Band en Velgservices 95%
Onderhoud aan uw auto 97%
Diagnosewerkzaamheden 99%
Software Engineering 83%
Remupgrades 83%
Air Conditioning 89%

RECENSIES

 • Voor de eerste keer geweest. Een heel goed gevoel aan overgehouden.

  René Boogers
  Recensie
 • Bmw 335i gekocht bij DTMobility Perfecte service en mooie schone werkplaats!

  Joël Noorlander
  Verkoop
 • Vandaag hebben de jongens mijn transporter T5 gechipt Helemaal top !!! Was zelf wat sceptisch over het fenomeen chippen maar de resultaten liegen er niet om De bus heeft eentransformatie doorgemaakt

  Roel Bouwman
  Chiptuning
 • Uiterst tevreden!! Snelle en goede service!!

  Sander Kivits
  Onderhoud
 • Aanrader, echt Super service! Komen gemaakte afspraken na! Heel blij met onze auto#golf7#

  Eveline Tiemissen
  Verkoop

WIJ WERKEN MET

Erol Tahtasiz / Auto-Chippen

Gestart met Auto-Chippen in  Oktober 2015, zijn carrière switch uit weliswaar de installatietechniek heeft hij zich inmiddels bewezen dat ook autotechniek niet te lastig is voor hem, reparatie en diagnose van Motorregelapparaten en marketing als core business en specialisatie te maken.

Met de gebundelde kennis van zijn jongere broer (Deniz) zorgt Erol voor een compleet tunings aanbod op technisch hoogstaand niveau.

Met een passie voor auto’s en een gezond verstand heeft hij inmiddels bewezen de zelfs meest doorgewinterde auto enthousiastelingen te overtuigen van zijn kennis.

Favoriete Auto’s: Audi RS6, Porsche GT3 RS, Lamborghini Huracan

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com