Porsche cayenne s-e-hybrid

De Porsche Cayenne S-E Hybrid, een hybride Porsche met lage bijtelling maken dit model een succes. Begrijpelijk maar een stuk emotie misten een aantal van onze cliënten.

Met standaard 416pk gecombineerd uit de motor welke bestaat uit een elektromotor gekoppeld aan de befaamde Audi 3.0 Tfsi motor geen slechte cijfers. Toch waren we enorm enthousiast om deze onder handen te mogen nemen.

Dit resulteert in een vermogen waarbij vooral het koppel de Cayenne Turbo doet verbleken, in combinatie met een Akrapovic uitlaatsysteem maakt de S-E hybrid de Turbo wellicht overbodig…. alhoewel we daar ook een oplossing voor hebben!

DTMobility is ‘s werelds eerste Akrapovic dealer welke een systeem op maat modificeerde voor de S-E hybrid, dit succes bleef niet onopgemerkt en heeft ‘s werelds meest high end uitlaatproducent doen besluiten deze in het assortiment op te nemen. Hier zijn wij trots op!

Zie onderstaand voor onze Cayenne en Panamera S-E Hybrid modellen. De getoonde prijzen zijn voor de Porsche Cayenne.

 

Cayenne S-E Hybrid Akrapovic

Stage 1 480pk

Het stage 1 DTM pakket bestaat uit een op maat afgestelde motorsoftware in combinatie met een Akrapovic Slip-On Line uitlaatsysteem van Titanium. Gezamenlijk resulteert dit in een 476pk en 727Nm. De brave stekkerporsche verandert door deze setting in een auto welke uit de Porsche fabriek zou moeten rollen.

Sound, power en beleving wordt extreem verbeterd. Totale kosten voor deze upgrade bedragen een  €7.399  inc. BTW

 

Stage 2 500pk

Het stage 1 pakket rijkt al tot een mooie vermogenstoename van een 64pk. De kennis die we reeds vergaard hadden, hebben we gestoken in puur het upgraden van de 3.0Tfsi uit de Audi schappen. Vooral gericht op het verbreden van de vermogensbandbreedte ofwel het toeren gebied van de Cayenne.

Met behulp van een Supercharger upgrade resulteert dit in een misselijkmakende 509.2pk en 800.2Nm. Om deze hoeveelheid lucht in de motor te verkrijgen wordt dit gemonteerd in combinatie met een BMC air intake filter. Kosten voor deze upgrade bedragen €7.999 inc. BTW

thumb_DSCN0922_1024

OPTIES

Optioneel zijn bovenstaande pakketten naar persoonlijke wens aan te passen. U kunt ervoor kiezen om een ander merk uitlaatsysteem te kiezen. Een aangepast intakesysteem, of bijvoorbeeld een downpipe kit met katalysatoren. Alle factoren hebben te maken met het eindvermogen en de afstelling voor de auto. Wij kunnen u hiervoor vooraf enkel indicatieve waarden geven.

Alle upgrade pakketen worden pas gemonteerd na een uitvoerige technische controle van uw auto.

Uiteraard zijn alle componenten ook los te koop als bijv. het Akrapovic uitlaatsysteem de superchargerupgrade, chiptuning of intake box. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op.

 

Neem Contact op
Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com