Audi RS6 C8 4.0

De eerste van Nederland dat waren wij. Dit model ging direct met subtiele aanpassingen door de 700pk grens.

Audi R8 V10 Plus

Voor ons bekende techniek, deze r8 had ondanks zijn Akrapovic systeem nog te weinig beleving. Het verwijderen van de katalysatoren gaf het gewenste resultaat.

Audi RSQ8 

De grotere broer van de RS6. Een bijna identieke motor zorgden ervoor dat ook deze RSQ8 direct in de 700pk range valt. 

Rolls Royce Dawn

Een prachtcabriolet, welke we voor onze relatie mochten voorzien van een softwareoptimalisatie en een carbon keramische remupgrade. 

Huracan Performante

Voor ons wederom een wereldprimeur, wij waren de eerste met een aangepast uitlaatsysteem voor deze pracht supercar. Perfectie is ons antwoord.

Bentley Continental GT Supersports

Slechts 707 exemplaren geleverd. Wij waren de eerste met zowel een Stage1 als Stage2 upgrade voor deze luxe Super GT.

Audi RS6R 1000pk DTM

De 1000pk aantikken was een uitdaging. De perfecte daily rijeigenschappen programmeren lastiger. We zijn niet gestopt voordat het perfect was.

Porsche 911 Turbo S

Wellicht de grootste verrassing op het circuit! Deze 911 Turbo S Cabriolet is door ons voorzien van een mega upgrade. Dermate sterk dat de GT2 RS het nakijken heeft rechtuit!

Rolls Royce Phantom

Wanneer het streven naar luxe onvoldoende is. Ultiem luxe, na onze upgrade ook extreem krachtig. Deze Phantom was 's werelds 2e Rolls Royce voorzien van tuning. Wij maakten de eerste namelijk mogelijk.

KTM X-Bow R

Als enige dealer van de KTM X-Bow in Nederland stoppen we niet bij enkel de levering ervan. In huis kunnen wij alles m.b.t. upgraden van uw KTM X-Bow.

Ferrari 488 GTB

Tuning van uw Ferrari is voor ons ook geen probleem! Deze 488 is voorzien door ons van een Akrapovic uitlaatsysteem met decatted downpipes en een stage2 softwareupgrade!

AMG GT-R

Waar ze bij Mercedes stoppen gingen wij verder. Volledig decatted met aangepaste intakes. Geven deze GT-R een duizelingwekkende 700pk op enkel de achterwielen!

McLaren 540 GT4

Kent u deze nog? De McLaren Gt4 van DJ La Fuente. Voorzien van onze software en crackle. Het perfecte vermogen en de juiste beleving in de McLaren.

Porsche GT2 RS

Als het nooit genoeg is de Porsche GT2 RS met IPE decatted pipes en software. 800pk....

AMG GT 63 S 4 doors

De concurrent van de Panamera ontkomt ook niet aan onze Stage2 upgrade. Ruimte, beleving, geluid en power zijn de woorden welke deze auto completeren.

Mercedes E63S AMG

Taxi! Zowel motorisch volledig voorzien van een Akrapovic uitlaatsysteem, Stage2 software, intakes en optisch aangepakt door DTMobility. 

Audi RS4 B9

Software ontwikkeling voor de Audi RS4 kostte ons 3 weken! Met een super resultaat tot gevolg 530pk gemeten op Euro 98! 

Lamborghini vs. Porsche

De opdracht om zowel de GT3RS als de Huracan te optimaliseren om te zien welke na onze upgrades de ander aftroeft.

Rolls Royce Cullinan

Groot en Luxe. Na onze tuning ook nog eens snel en krachtig. De puntjes op de i.

Mercedes Benz G63 AMG

Ook het laatste W463A G63 AMG model mochten wij reeds onderhanden nemen. Onze stage 2 zorgt voor angstaanjagend vermogen in deze super SUV.

Porsche Panamera Sport

Deze luxe station van Porsche is door ons voorzien van een softwareoptimalisatie.

Rally preparatie

Van a tot z verzorgd worden voor u aan een Rally deelneemt? Meerdere jaren achtereenvolgend hebben wij bewezen de meest betrouwbare partner hiervoor te zijn.

Rolls Royce Wraith 

George the Rolls, zo zal deze auto bij u bekend staan. Wij waren 's werelds eerste welke tuning voor de Rolls Royce mogelijk maakten. Jon Olsson stelde zijn auto voor ontwikkeling beschikbaar aan ons.