Chiptuning

Chiptuning: voor meer vermogen en efficiënter verbruik

Tien tot dertig procent betere motorprestaties. Vijf tot acht procent minder brandstofverbruik. De cijfers liegen er niet om: chiptuning of ecotuning biedt grote voordelen.

DTMobility heeft ervaring in chip- en ecotuning van alle grote merken, waaronder de Duitse automerken en Supercars. Breng uw auto naar ons voor deze service en laat u verrassen door de toegenomen motorprestaties.

Of uw auto geschikt is voor optimaliseren motormanagement door middel van chip- of ecotuning is afhankelijk van het type motor. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden voor uw auto te bespreken.

Wij ontwikkelen en testen onze eigen software in huis op onze 4×4 AWD Dynostar RC 3300 AWD vermogenstestbank. Tevens zijn wij dealer van Dimsport en CMD Flashtec chiptuningtools. En werken wij enkel met de beste Programmeer apparatuur.

Ook leveren wij B2B tuningfiles.

 

AUTO-CHIPPEN

WAAROM KIEST U VOOR ONS

In Nederland ontwikkelt minder dan 2% van de tuners hun eigen software. De meesten, waaronder ook een aantal bekende namen uit de sector, kopen de programma’s voor de wagens aan bij grote chiptuners die wel zelf ontwikkelen. Ze doen dit vanwege 3 redenen:

 • ten eerste bezitten slechts weinig tuners de nodige kennis om zelf software te schrijven en een motor perfect af te stellen (iets wat met de huidige milieu-eisen niet meer zo eenvoudig is)
 • vaak ontbreekt het hen aan het nodige materiaal, want om zelf te ontwikkelen is heel wat meer nodig dan enkel een vermogentestbank, denk aan diagnose apparatuur, uitlaatgas-analyser, thermo-management software en modellen, canbus analyzers, micro-processor debuggers, enz. enz.
 • tot slot speelt de prijs tegenwoordig een zeer grote rol en tuners kiezen er steeds meer voor om 1 keer een programma aan te kopen en dit dan zo vaak mogelijk te verkopen, tevens sparen ze ook tijd en geld uit omdat ze niets ontwikkelen.

Wij zijn echter van mening dat niets zo lekker smaakt als een perfecte afstelling afgestemd aan uw auto, 100% ontwikkeld en gegarandeerd zonder problemen. Daarom dat wij ook al onze software zelf maken en testen. Hiervoor zijn we dan ook steeds op zoek naar de laatste nieuwe modellen.

 • Wij ontwikkelen onze eigen software
 • WIj zijn professionals
 • Wij kunnen ook storingen oplossen!
 • Tuning dezelfde dag
 • Wij hebben een Dynostar AWD vermogenstestbank

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Is chiptuning slecht voor mijn auto?

  Nee, wij ontwikkelen zelf onze software in eigen huis. Deze is getest en wordt op maat aan uw auto afgesteld. Door onze jarenlange ervaring weten wij tot hoever we kunnen gaan en tevens beschikken wij over de technische documentatie van de losse componentfabrikanten van bijvoorbeeld de Turboladers en Brandstofsystemen om exact te weten tot waar we kunnen gaan met uw kostbare auto!

 • Tot welke kilometerstand kan ik mijn auto tunen?

  In principe is de kilometerstand niet leidend om vast te stellen tot wanneer een Tuning mogelijk is. Veel belangrijker vinden wij de staat van de auto en het onderhoud. Immers wanneer wij een nieuwe auto tunen houden wij in ons achterhoofd het feit dat deze ook veel kilometers moet kunnen gaan maken!

 • Garantie?

  Uw fabrieksgarantie vervalt, hier is geen speld tussen te krijgen ondanks er tuners zijn die anders beweren.

  Wel zijn er creatieve oplossingen om toch ervoor te zorgen dat u bij uw dealer kunt blijven voor reparatie en onderhoud onder garantievoorwaarden.

  Denk aan een verzekering of een eigen persoonlijke chiptuningtool, waarmee u de tuning uit en in kunt schakelen wanneer u dat wilt!

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com