SERVICE WERKZAAMHEDEN

Kwaliteitsonderhoud voor uw dierbare bezit!

Het zijn de vakmensen die het uiteindelijk doen, ons team van technisch specialisten kent uw auto door en door. Wij voeren alle vormen van onderhoud en reparaties uit! Wij brengen en houden uw auto gegarandeerd in topconditie!

Als Volkswagen Audi Groep specialist verrichten wij onderhoud en reparaties uit in een perfecte geoutilleerde werkplaats uit. Onze specialisten hebben maar een doel voor ogen en dat is uw voertuig in topconditie houden.

Vanzelfsprekend kunt u ook met een ander automerk bij ons terecht! Een afspraak is zo gemaakt. Bel ons op +31 (0) 13 2600 144, gebruik onderstaande afspraakbutton of kom langs bij ons in Tilburg! Wij heten u van harte welkom.

Onze Professionals weten exact om te gaan met uw voertuig of het nu om een auto uit het A-segment, SUV of Supercar gaat. Wij kunnen deze onderhouden voor u met behoud van uw fabrieksgarantie!

 

AFSPRAAK

PRIJZEN

Onderhoudsbeurt Vanaf €149.95
Remblokken vervangen Vanaf €79.95
APK Vanaf €21,90
Uitlijnen Vanaf €57,75
Aircoservice Vanaf €39,95

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Wij werken volgens de fabrieksstandaarden en kennen uw auto van A tot Z of het nu om een Volkswagen of Lamborghini gaat wij hebben alle equipment in huis om onderhoud, reparatie of optimalisatie van uw kostbare voertuig mogelijk te maken.

 • U behoudt uw fabrieksgarantie
 • Wij zijn proffesionals en gedreven
 • We bieden een breed assortiment of car services
 • Zelfde dag klaar voor de meeste reparaties
 • Wij doen de juiste reparatie, de eerste keer al…..

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Welke olie moet ik gebruiken?

  Welke olie u dient te gebruiken is lastig te zeggen, wel weten we dat in 90% van de gevallen auto’s uit ons klantenbestand de specificatie 504.00 507.00 van Volkswagen Audi Group gebruikt!

  Vraag een extra flesje bij uw beurt of reparatie om altijd de juiste vloeistoffen op voorraad te hebben!

 • Welke onderdelen moeten vervangen worden?

  Wij vervangen enkel de onderdelen die voor onderhoud noodzakelijk zijn, stuk zijn of delen om gevolgschades te voorkomen.

 • Wanneer heeft mijn auto onderhoud nodig?

  In veel gevallen zal uw auto een onderhoudsindicator hebben in uw instrumentenpaneel, deze geeft aan wanneer uw auto toe is aan service, heeft u een oudere auto of specifieke rij-eigenschappen adviseren wij jaarlijks onderhoud toe te passen, in combinatie met de APK heeft u ook nog eens 50% korting op uw APK keuring!

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com