DETAILING

De lak straalt u tegemoet als u de auto in ontvangst komt nemen. Maar de autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Net zo kwetsbaar ook. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. Warmte en kou, regen en wind, fijnstof en niet te vergeten de ultraviolette straling van de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak.
De beste en meest duurzame lakbescherming voor uw Lamborghini is de protectie van C. Quartz Finest. Het speciale van deze Paintprotection behandeling zit in de combinatie van het toegepaste procedé en de gebruikte ingrediënten.

Via een uniek procedé openen we het lakoppervlak en reinigen dat tot diep in de poriën. Vervolgens vullen we de poriën met een gepatenteerde substantie, waaraan onder andere Teflon® en Zonyl® zijn toegevoegd, tot er een egaal en massief oppervlak ontstaat. Daar overheen brengen we tenslotte een krachtige, pantserachtige glanslaag aan, samengesteld uit verschillende kunstharsen, zoals acrylhars, polyethyleenhars en carnauba. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.

Swisstec biedt daarnaast een aantal optionele behandelingen voor de langdurige bescherming van velgen, interieur en bekleding (stof en leer) en voor het schoonmaken en verduurzamen van cabriodaken van auto’s.
DTMobility geeft 5 jaar schriftelijke garantie op de Glas Coatings van nieuwe auto’s, 3 jaar op gebruikte auto’s en 1 jaar op de All Seasons behandeling. U ontvangt altijd het originele C. Quartz Finest garantiebewijs.
Bij deze behandelingen ontvangt u een DTM onderhoudsset bestaande uit shampoo, velgenreiniger en insectenreiniger voor perfect onderhoud van uw auto.

Verkoopprijs inclusief BTW

Nieuwe Auto

  • Basic: 4 seasons €395,- incl. wheelprotectie
  • Exclusive: Ultimate protection €860,- incl. wheelprotectie
  • Royal: Glasscoating €1199,- incl. wheelprotectie


Gebruikte Auto

  • Basic: 4 seasons €495,- incl. wheelprotectie
  • Exclusive: Ultimate protection €960,- incl. wheelprotectie
  • Royal: Glasscoating €1299,- incl. wheelprotectie

Neemt u voor meer informatie alstublieft contact met ons op.
+31-(0) 13 2600 144
info@dtmobility.com

Privacynotice | © Copyright 2019 / DTMobility.com