loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

UITLAATSYSTEMEN

De fabrikant moet zich door aanhoudende restricties steeds meer inhouden tijdens de productie van het uitlaatsysteem. Met name de uitstoot en het te produceren decibelgehalte spelen daarbij een belangrijke rol. De strengere eisen resulteren in uitlaatsystemen die bijna niet meer hoorbaar zijn waardoor het gevoel voor de echte liefhebber wegvalt.

Content Image 1
Content Image 2

ZO GAAN WIJ
TE WERK

Door een nieuw uitlaatsysteem te monteren wordt uw auto voorzien van het geluid waar u naar op zoek bent, en wat beter aansluit op het karakter van uw auto. Het echte verliefde gevoel keert daarmee terug. U krijgt weer kriebels wanneer u uw eigen auto hoort.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend, DTMobility is onder andere leverancier van het merk Akrapovic. Onze specialisten monteren het uitlaatsysteem en stellen dit voor u in. Dit is in sommige gevallen noodzakelijk in verband met het kleppensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat u zelf kunt bepalen of de uitlaten volledig openstaan of niet.

Naast Akrapovic kunnen wij ook in andere uitlaatsystemen voorzien. Wij kijken graag wat het beste aansluit op uw wensen en bij uw auto.

HEEFT U
INTERESSE?

#DTMOBILITY

Verder gaan waar een ander stopt, oneindige mogelijkheden en service van het hoogste niveau. Dat tekent DTMobility. We do things differently.


Morgen Internet - Zorgeloos website